Veilig op weg

Op wandel- of fietstocht, samen naar het zwembad, sporten op de weg, ... als vereniging gaan we graag op weg.
In 2012 lanceerden de Vlaamse Sportfederatie vzw en Verenigingen voor Verkeersveiligheid de verkeersgids voor sporters in clubverband: www.sportenverkeer.be. De website informeert en inspireert wie alleen of in groep sport op de openbare weg en de sportclubbestuurder. Via verschillende acties promoten VVV en verschillende sportfederaties het project naar hun clubs en sporters.
Met je groep te voet of met de fiets op weg? Fun, maar niet altijd eenvoudig in het verkeer. SAVE-man komt daarom stevig uit de hoek! Deze superheld bezorgt begeleiding van groepen kinderen in het verkeer een stevige portie 'power' voor een veilige tocht.